Mourinho: Jos pălăria în faţa Barcelonei, când joacă bine câştigă şi când nu joacă bine tot câştigă

Tehnicianul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat, miercuri seară, că adversara din semifinalele Ligii Campionilor, FC Barcelona, este o echipă de top, care reuşeşte să câştige atât atunci când are evoluţii bune cât şi când nu joacă bine, informează uefa.com.

16 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Jos pălăria în faţa Barcelonei, când joacă bine câştigă şi când nu joacă bine tot câştigă

Mourinho: Jos pălăria în faţa Barcelonei, când joacă bine câştigă şi când nu joacă bine tot câştigă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Madrid, cu istoria sa, trebuie să fie în semifinale şi acum suntem. Suntem o echipă cu jucători care poate nu au prea multă experienţă în această competiţie, încă în construcţie. Exista riscul ca Spurs să devină un pericol real dacă înscria devreme, dar am reuşit să nu îi lăsăm să facă acest lucru. Am prestat în această seară tipul de joc necesar pentru a controla meciul. Cine ştie ce se va întâmpla în dubla manşă cu Barcelona? Jos pălăria în faţa lor: sunt o echipă de top. Când joacă bine câştigă şi când nu joacă bine tot câştigă. Vom trata fiecare joc ca pe o entitate separată. Nu sunt de părere că returul va fi influenţat de ceea ce se va întâmpla în tur. Fiecare meci va fi diferit", a spus Mourinho.

Echipa spaniolă Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, cu scorul general de 5-0, formaţia engleză Tottenham Hotspur, în întâlnirea din sferturile de finală ale competiţiei.

Real Madrid a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), prin golul marcat de Cristiano Ronaldo, în minutul 50.

În tur, la Madrid, Real s-a impus cu scorul de 4-0.

În semifinale, Real Madrid va întâlni echipa spaniolă FC Barcelona. Prima manşă va avea loc la Madrid (26 sau 27 aprilie), returul fiind program la Barcelona (3 sau 4 mai).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici