Mourinho: Ne mai lipseşte un atacant

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat, marţi, pentru postul de televiziune al clubului, că formaţiei spaniole îi lipseşte un atacant, pentru a fi performantă cu adevărat în sezonul 2011-2012.

138 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Ne mai lipseşte un atacant

Mourinho: Ne mai lipseşte un atacant (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În opinia mea şi a tuturor celorlalţi, ne lipseşte un jucător, un atacant. Însă, atunci când la jumătatea lunii iulie echipa este formată în proporţie de 90 la sută, este fantastic, asta ne permite să lucrăm diferit", a spus Mourinho.

Real Madrid i-a achiziţionat deja pe internaţionalii turci Nuri Sahin (Borussia Dortmund) şi Hamit Altintop (Bayern Munchen), pe atacantul spaniol Jose Maria Callejon (Espanyol Barcelona) şi pe fundaşul francezul Raphael Varane (RC Lens).

"Suntem mulţumiţi, pentru că am construit ceva care va dura mult timp. Este o echipă care are în faţă zece ani", a mai spus tehnicianul portughez.

Real Madrid a început un stagiu de pregătire în SUA, la Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici