Mourinho nu a vorbit la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Barcelona, pentru a nu "aprinde atmosfera"

Tehnicianul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, s-a prezentat, vineri, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Barcelona, însă nu a vorbit cu reprezentanţii mass-media, secundul său explicând că portughezul nu doreşte ca afirmaţiile sale să fie amplificate.

39 afișări
Imaginea articolului Mourinho nu a vorbit la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Barcelona, pentru a nu "aprinde atmosfera"

Mourinho nu a vorbit la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Barcelona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În momentul în care purtătorul de cuvânt al clubului Real Madrid a anunţat că Jose Mourinho nu va răspunde la nicio întrebare, mai mulţi jurnalişti s-au ridicat şi au părăsit sala de conferinţe de la baza de pregătire a grupării spaniole.

Întrebat ce părere are despre ceea ce s-a întâmplat, antrenorul secund Aitor Karanka a declarat că fiecare este responsabil pentru actele sale. "Nu este pentru prima dată mă prezint aici, în faţa dumneavoastră. Fiecare este responsabil pentru actele sale. Sunt fericit să fiu aici cu voi. Mai bine nu mai vorbim despre cei care au plecat", a spus Karanka.

Întrebat dacă ştie de ce Mourinho nu doreşte să vorbească, Aitor Karanka a precizat: "De fiecare dată când vorbeşte, totul este amplificat. În acest moment, el nu doreşte ca afirmaţiile sale să fie supradimensionate şi nici să fie el cel care «aprinde» atmosfera. Preferă să fie liniştit".

Partida Real Madrid - FC Barcelona, contând pentru etapa a 32-a a campionatului Spaniei, va avea loc sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici