Mourinho: Nu e uşor să joci cu Manchester City după meciul oribil cu Sevilla

Tehnicianul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat luni că echipa sa, pe care a acuzat-o că a fost absentă la jocul din week-end cu FC Sevilla, pierdut cu scorul de 0-1, va fi mult mai implicată în meciul cu Manchester City, din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

244 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Nu e uşor să joci cu Manchester City după meciul oribil cu Sevilla

Mourinho: Nu e uşor să joci cu Manchester City după meciul oribil cu Sevilla (Imagine: AFp / MediafaxFoto)

"Convingerea mea este că mâine (n.r. - marţi) voi avea o echipă. O echipă solidară, în care toţi vor munci pentru toţi şi angajarea va fi maximă. Poate ne vor lipsi puţină linişte şi, de asemenea, puţină încredere. Este normal, nu este uşor să joci împotriva formaţiei Manchester City când ştii ce joc oribil am făcut la Sevilla. Însă cred că voi avea o echipă la cel mai înalt nivel", a spus Mourinho într-o conferinţă de presă.

Sâmbătă, după înfrângerea din partida cu FC Sevilla, Mourinho a afirmat că nu are echipă, plângându-se de starea de spirit colectivă şi că foarte puţini jucători consideră fotbalul prioritar în viaţa lor.

Întrebat despre relaţia sa cu jucătorii, despre care presa spaniolă a scris că a fost afectată de criticile de sâmbătă ale tehnicianului, Jose Mourinho a spus că este foarte bună: "Mai bună de atât nu se poate. Consider că este imposibil să îmbunătăţeşti o relaţie echipă - antrenor ca aceasta pe care o am eu. Sunt iubit de cei care contează pentru mine. Familia e pe primul loc, jucătorii şi staful. Aici, la club, am o relaţie bună cu toată lumea".

El a subliniat că îşi asumă responsabilitatea startului slab de sezon al echipei madrilene, aflată deja la opt uncte de FC Barcelona în campionat. "Principalul responsabil al acestui start prost sunt eu, pentru că nu am fost capabil să îmi motivez suficient jucătorii", a adăugat Mourinho.

Real Madrid va întâlni, marţi, echipa Manchester City, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici