Mourinho: Nu vreau să mai vorbesc despre ce s-a întâmplat, imaginile spun totul

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a încercat să aplaneze conflictul declanşat de declaraţiile pe care le-a făcut după meciul de miercuri cu FC Barcelona, menţionând că nu va mai vorbi "despre ce s-a întâmplat" şi că "imaginile sunt cele care spun totul".

54 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Nu vreau să mai vorbesc despre ce s-a întâmplat, imaginile spun totul

Mourinho: Nu vreau să mai vorbesc despre ce s-a întâmplat, imaginile spun totul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"O imagine valorează mai mult decât o mie de cuvinte şi cum există atât de multe imagini, nu vreau să mai vorbesc despre ce s-a întâmplat. Cel care critică vorbele mele critică imaginile. Iar cel care face asta crede că imaginile sunt retuşate cu Photoshop şi sunt înregistrări montate. Dar, pentru că nu este cazul, sunt liniştit şi îmi continui munca", a declarat antrenorul portughez într-o conferinţă de presă, făcând referire la imaginile difuzate în mass-media cu faza eliminării lui Pepe, în care se vede că jucătorul echipei Real Madrid nu-l atinge pe Dani Alves în meciul de miercuri.

UEFA a anunţat, joi, deschiderea unei proceduri disciplinare care vizează "declaraţiile neadecvate" ale antrenorului formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, după meciul cu FC Barcelona, scor 0-2, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

În timpul conferinţei de presă, Mourinho a avut comentarii acide la adresa antrenorului echipei FC Barcelona, Pep Guardiola, forului european şi preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal.

Tot joi, FC Barcelona a decis să depună un memoriu la UEFA împotriva tehnicianului Jose Mourinho, iar câteva ore mai târziu gruparea Real Madrid a anunţat că depune plângere la UEFA contra FC Barcelona pentru "conduită antisportivă repetată".

Echipa FC Barcelona a învins, miercuri, pe arena Santiago Bernabeu, cu scorul de 2-0, echipa Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, ambele goluri ale meciului fiind marcate de Lionel Messi în minutele 76 şi 86.

Din minutul 61, Real Madrid a evoluat cu un jucător mai puţin în urma eliminării lui Pepe. De asemenea, la faza din minutul 61 a fost trimis în tribună şi antrenorul Jose Mourinho.

Cele două echipe se vor întâlni în retur, la 3 mai, la Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici