Mourinho: Şi Zidane a fost fluierat pe Santiago Bernabeu

Antrenorul Realului, Jose Mourinho, fluierat, duminică, pe arena Santiago Bernabeu, în ciuda victoriei din campionat cu Athletic Bilbao, scor 4-1, a declarat că nu are nicio problemă în acest sens, subliniind că şi "Zidane a fost fluierat".

123 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Şi Zidane a fost fluierat pe Santiago Bernabeu

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este prima oară când mi se întâmplă asta pe Bernabeu. Dar nu am nicio problemă. Zidane a fost fluierat aici, Ronaldo a fost fluierat, Cristiano Ronaldo, care a câştigat totuşi «Gheata de Aur», a fost fluierat. Eu cine sunt să nu fiu fluierat aici?", a declarat Mourinho.

Aceste fluierături intervin în contextul în care Real este lider în campionat, cu cinci puncte avans faţă de FC Barcelona. Însă tehnicianul portughez pare să "plătească" eşecul din meciul cu FC Barcelona, de miercuri, în sferturile de finală ale Cupei Spaniei.

Huiduielile publicului pot fi motivate şi de dezvăluirile din Marca, jurnalul dând publicităţii conţinutul unor conversaţii pe care Jose Mourinho le-ar fi avut cu Sergio Ramos şi căpitanul Iker Casillas.

"M-aţi omorât la zona mixtă", le-ar fi spus Mourinho, reproşându-le jucătorilor spanioli că l-au criticat şi că ar fi "protejaţi" de presa iberică.

"Evident, cum voi spaniolii sunteţi campioni mondial şi prietenii din presă vă protejează...", le-ar fi spus Mourinho jucătorilor.

Portughezul i-ar fi reproşat fundaşului central Sergio Ramos că nu a fost la marcaj la Puyol la cornerul care a permis egalarea în meciul cu Barca.

Potrivit Marca, Mourinho şi Ramos ar fi avut un schimb de replici tăios.

"Ramos: Am decis să schimbăm marcajul cu Pepe.

Mourinho: Acum faci pe antrenorul?

Ramos: Nu, dar în funcţie de siţuaţie, uneori trebuie schimbat marcajul. Dar cum nu ai jucat niciodată la nivel înalt, nu poţi şti că apar astfel de situaţii".

Întrebat despre veridicitatea informaţiilor din Marca, Mourinho a spus: "Nu citesc Marca. Şi cu atât mai puţin în zilele meciului când interzic orice fel de presă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici