Mourinho spune că nu poate antrena pe FC Barcelona. Află de ce

Tehnicianul formaţiei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a declarat, miercuri seară, că îşi va încheia cariera fără a antrena pe FC Barcelona, deoarece nu este atât de "prost încât să creadă că ura se poate transforma în iubire", informează El Mundo Deportivo.

22 afișări
Imaginea articolului Mourinho spune că nu poate antrena pe FC Barcelona. Află de ce

Mourinho spune că nu poate antrena pe FC Barcelona. Află de ce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu sunt atât de prost încât să cred că această ură se poate transforma în iubire. Respect mult pe FC Barcelona, nu voi uita niciodată ce mi-a dat în cei patru ani în care am fost aici, dar în jurul meu s-a creat ceva ce cred că este imposibil să se transforme în ceva pozitiv şi este clar că îmi voi încheia cariera fără să antrenez pe FC Barcelona", a spus Mourinho.

Mourinho a fost ironic la adresa fanilor Barcelonei, care l-au fluierat şi huiduit la meciul de miercuri seară: "Acum Figo poate veni liniştit la Barcelona pentru că eu sunt inamicul public numărul 1".

Formaţia italiană Internazionale Milano, la care fundaşul Cristian Chivu a fost integralist, s-a calificat în finala Ligii Campionilor, eliminând deţinătoarea trofeului, FC Barcelona, cu scorul general de 3-2, deşi a pierdut, miercuri, scor 0-1 (0-0), partida din returul semifinalelor competiţiei. Golul gazdelor a fost marcat de Pique '84.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici