Mourinho va semna un contract pe patru sezoane cu Real Madrid

Tehnicianul portughez Jose Mourinho, care a câştigat Liga Campionilor cu Internazionale Milano, sâmbătă, va semna un contract pe patru sezoane cu gruparea Real Madrid, la care ar urma să aibă un salariu anual de 10 milioane de euro, informează presa sportivă madrilenă.

12 afișări
Imaginea articolului Mourinho va semna un contract pe patru sezoane cu Real Madrid

Mourinho va semna un contract pe patru sezoane cu Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Angajat!", a titrat pe prima pagină cotidianul As, care notează că Mourinho a ajnus la un acord cu preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, încă de vineri.

Jurnalul Marca notează, sub titlul "Real Madrid aduce un campion", că noul antrenor al formaţiei madrilene va fi prezentat marţi sau miercuri.

Ambele jurnale sportive scriu că Mourinho va semna pe patru ani şi va avea un salariu anual net de 10 milioane de euro.

As şi Marca menţionează că Mourinho ar putea fi urmat la Real Madrid de doi jucători de la Inter: brazilianul Maicon şi argentinianul Diego Milito.

Tehnicianul portughez Jose Mourinho a devenit al treilea antrenor din istorie care a câştigat Liga Campionilor de două ori, cu echipe diferite, FC Porto în 2004, respectiv Internazionale Milano în 2010.

Mourinho a declarat, după victoria din finala de sâmbătă, cu Bayern Munchen, că sunt mai multe şanse să plece de la gruparea italiană decât să rămână şi a precizat că vrea să fie singurul antrenor care câştigă Liga Campionilor cu trei echipe diferite

Rea Madrid, cea mai titrată echipă în Liga Campionilor (9 trofee), nu a mai câştigat principala competiţie intercluburi europeană din 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici