Mourinho vrea să fie numit "Unicul" pentru palmaresul său

Antrenorul Jose Mourinho a sugerat, într-un interviu acordat televiziunii portugheze Sic, să fie numit Unicul, în loc de The Special One, aşa cum i se spune adeseori, deoarece a câştigat trei dintre principalele campionate europene.

147 afișări
Imaginea articolului Mourinho vrea să fie numit "Unicul" pentru palmaresul său

Mourinho sugerează să fie numit "Unicul" pentru palmaresul său (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Singurul care a câştigat cele mai mari trei campionate din lume sunt eu. Aşa că, indiferent dacă vă place sau nu, indiferent dacă îmi recunoaşteţi valoarea sau nu...ar trebui să mi se spună Unicul, în loc de Specialul, până când mai apare cineva să câştige cele trei campionate", a declarat Mourinho.

Jose Mourinho antrenează echipa Real Madrid, alături de care a câştigat campionatul Spaniei, el reuşind să-şi includă în palmares titluri în patru ţări diferite (Portugalia, Anglia, Italia şi Spania).

De asemenea, el este singurul antrenor care a câştigat de două ori Liga Campionilor cu două echipe diferite (FC Porto 2004 şi Internazionale Milano 2010).

El a antrenat FC Porto (campion al Portugaliei în 2003, 2004 şi câştigător al LC în 2004), Chelsea (campion al Angliei în 2005, 2006) apoi Inter (campion în 2009 şi 2010).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici