Mourinho vrea să plece de la Real?

Tehnicianul portughez Jose Mourinho vrea să plece de la Real Madrid, a anunţat, marţi, Canal+, informaţie infirmată de purtătorul de cuvânt al antrenorului, Eladio Parames, infomează cotidianul As.

319 afișări
Imaginea articolului Mourinho vrea să plece de la Real?

Tehnicianul portughez Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iniţial, presa spaniolă a preluat declaraţii ale lui Eladio Parames, care a afirmat că Mourinho trece printr-o perioadă dificilă şi se gândeşte să convoace o conferinţă de presă în care îşi va anunţa plecarea de la Real Madrid. "Jose nu se simte sprijinit de oficiali şi se gândeşte să plece", a spus Parames, citat de spanioli.

Însă, pentru Marca, Eladio Parames a negat că ar fi făcut aceste declaraţii."Sunt absolut false aceste declaraţii", a declarat Parames, care a asigurat că Mourinho este foarte fericit la club şi nu vrea să plece.

De asemenea, surse din cadrul grupării madrilene au dezminţit pentru AS informaţia, iar oficialii au anunţat că nu există nicio problemă cu tehnicianul portughez, iar acesta nu se gândeşte să plece.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici