MP de Formula 1 al Australiei ar putea fi mutat pe un hipodrom

Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei se gândesc să mute cursa de pe circuitul Albert Park pe un faimos hipodrom, Flemington Racecourse, pentru a economisi anual 20 de milioane de dolari, informează site-ul f1-live.com, care citează postul de televiziune Nine News.

3 afișări
Imaginea articolului MP de Formula 1 al Australiei ar putea fi mutat pe un hipodrom

MP de Formula 1 al Australiei ar putea fi mutat pe un hipodrom

Postul comercial de televiziune Nine News susţine că australienii iau în calcul această variantă, deoarece costurile pentru organizarea cursei de Formula 1 pe circuitul de la Melbourne cresc extrem de mult de la an la an.

Potrivit sursei citate, propunerea a fost analizată săptămâna trecută de promotorul cursei de la Melbourne, Ron Walker, şi de patronul Formulei 1, Bernie Ecclestone. Contractul privind desfăşurarea MP al Australiei la Melbourne este valabil până în 2010.

Potrivit unui raport prezentat, săptămâna trecută, în Parlamentul statului Victoria, ediţia din 2006 a MP al Australiei a înregistrat pierderi de 34,6 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici