"Mr Champions League" şi în Asia. Ronaldo şi Al-Nassr şi-au asigurat un loc în optimile de finală ale Ligii Campionilor

Al-Nassr şi-a asigurat luni seara calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, formaţia din Saudi Pro League obţinând o remiză, 0-0, în faţa iranienilor de la Persepolis, deşi a jucat cea mai mare parte a meciului de la Riyadh în 10 oameni.

1803 afișări
Imaginea articolului "Mr Champions League" şi în Asia. Ronaldo şi Al-Nassr şi-au asigurat un loc în optimile de finală ale Ligii Campionilor

"Mr Champions League" şi în Asia. Ronaldo şi Al-Nassr şi-au asigurat un loc în optimile de finală ale Ligii Campionilor

Punctul obţinut i-a asigurat echipei lui Ronaldo terminarea pe primul loc în Grupa E, deşi mai are un meci din grupă de jucat. Ali Lajami a fost eliminat în minutul 17 pentru o intrare imprudentă asupra lui Milad Sarlak, iar oaspeţii au marcat un gol, anulat pentru poziţie de offside.

Doar câştigătorii grupei sunt siguri că vor avansa în optimi, dar Persepolis ar putea lua unul dintre cele mai bune trei locuri doi care trec în faza următoare dacă învinge Al-Duhail din Qatar în ultimul meci din grupă, pe 5 decembrie.

Al-Duhail este deja eliminată în ciuda faptului că a învins Istiklol din Turkmenistan cu 2-0 la Doha, datorită unei duble lovituri de cap a lui Michael Olunga.

Al-Sadd, între timp, a revenit în lupta pentru un loc în optimi cu o victorie cu 2-0 în faţa echipei conduse de Cosmin Olăroiu, Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, în grupa B, prin golurile lui Gonzalo Plata şi Baghdad Bounedjah.

Victoria duce Al-Sadd la şapte puncte din cinci meciuri şi, deşi menţine echipa lui Bruno Pinheiro pe locul trei în grupă, fosta campioană se află la trei puncte în spatele noului lider Nasaf, cu o rundă înainte de final.

Nasaf a fost condusă la un gol de Reziq Bani Hani, dar Mateus, Zafarmurod Abdurakhmatov şi Marko Stanojevic au marcat în a doua repriză pentru a învinge Al-Faisaly din Iordania cu 3-1 la Qarshi şi a trece în fruntea clasamentului.

Sharjah este pe locul doi cu opt puncte şi ar putea avansa în continuare cu o victorie împotriva lui Al-Faisaly pe 4 decembrie, în timp ce Al-Sadd va trebui să învingă Nasaf pentru a avea şanse de a avansa.

În Grupa C, Sepahan din Iran a supravieţuit după două cartonaşe roşii pentru a învinge Air Force Club din Irak cu 1-0 la Teheran şi a rămâne la două puncte de liderul Al-Ittihad din Arabia Saudită.

Farshad Ahmadzadeh a adus Sepahan în avantaj în minutul 4, dar eliminarea lui Mohammad Hosseinnezhad în minutul 43 a fost urmată de un cartonaş roşu pentru Hadi Mohammadi în minutul 90.

Sepahan a rezistat în timpul celor 10 minute de prelungiri pentru a lua cele trei puncte şi se află acum pe locul doi, în spatele lui Al-Ittihad, care a învins cu 2-1 pe AGMK din Uzbekistan, graţie celor două goluri marcate în prima repriză de Abderrazak Hamdallah.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici