MTS, acuzat că sabotează FRF. Ministrul Novak ignoră scrisorile venite de la fotbal

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret (SNST) a intrat în posesia adreselor trimise de FRF către MTS, adrese prin care federaţia solicită închirierea Stadionului Arcul de Triumf pentru organizarea unor competiţii de fotbal, programate după următorul calendar: joi, 24 martie 2022 – România U20 vs. Norvegia U20, vineri, 25 martie 2022 – România U21 vs. Finlanda U21, vineri, 8 aprilie 2022 – România W vs. Elveţia W şi duminică, 5 iunie 2022 – Finala Cupei României de fotbal feminin.

208 afișări
Imaginea articolului MTS, acuzat că sabotează FRF. Ministrul Novak ignoră scrisorile venite de la fotbal

Ministrul Novak

„Ministrul Sportului îl sfidează pe Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal”, scrie SNST.

„Ministrul Novak a anunţat la începutul acestui an că există o nouă viziune şi o deschidere către fotbal, pentru prima dată ministerul va acorda finanţare federaţiei. De fapt, realitatea este alta, ministerul blochează acţiunile FRF, nici nu le răspunde la adrese!

Federaţia Română de Fotbal a trimis prima adresa încă din data de 2 decembrie 2021, iar răspunsul nu a venit nici până la această dată. Preşedintele Burleanu a revenit cu alte două adrese (11 şi 25 ianuarie) pe aceeaşi speţă, dar ministrul Novak l-a ignorat şi de această dată”, anunţă sindicatul.

„Dincolo de pozele frumos cosmetizate postate pe Facebook şi articolele scrise de către echipa de PR a MS, realitatea este una dureroasă. Orgoliile şi interesele personale produc victime colaterale, lovesc în sport, blochează competiţii importante şi afectează negativ performanţa sportivă.

Totul se rezumă de fapt la poliţele pe care le plătesc cei care ajung la conducerea ministerului, ambiţii din cauza cărora condiţiile de pregătire se degradează permanent, iar cei care au de suferit sunt sportivii”, conchide SNST.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici