Muller: Aş fi cel mai prost antrenor din lume să accept o plecare a jucătoarelor Neagu şi Horvath

Antrenorul principal al echipei de handbal Rulmentul Braşov, Herbert Muller, a declarat că este "amuzat de ştirile care apar", conform cărora Cristina Neagu şi Lidja Horvath ar ajunge la rivala Oltchim Râmnicu Vîlcea, chiar şi sub formă de împrumut.

20 afișări
Imaginea articolului Muller: Aş fi cel mai prost antrenor din lume să accept o plecare a jucătoarelor Neagu şi Horvath

Muller: Aş fi cel mai prost antrenor din lume să accept o plecare a jucătoarelor Neagu şi Horvath (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu chiar nu ştiu de unde au apărut aceste ştiri şi mai ales cine crede că aş fi de acord cu plecarea lui Neagu şi Horvath. Nu s-a pus problema ca Lidja să meargă la Râmnicu Vîlcea. Eu am vorbit cu ea şi mi-a spus că nici nu s-a gîndit la acest lucru, că îi place la Braşov şi că vrea să rămână. Oricum, prin absurd, şi dacă voia să plece nu o lăsam. La fel şi în cazul Cristinei Neagu. Păi, aş fi cel mai prost antrenor să fiu de acord să îmi plece de la echipă o jucătoare tânără. Cristina este viitorul acestei echipe şi cum poate crede cineva că aş accepta aşa ceva, având în vedere că anul acesta avem un obiectiv de îndeplinit, iar la anul vrem să realizăm şi mai mult. Nu este nimic adevărat din ceea ce se scrie despre acest schimb de jucătoare", a spus Muller.

Tehnicianul braşovean a afirmat că nu a mai vorbit cu patronul echipei, Teodor Florescu, dar îi este imposibil să creadă că acesta ar accepta la rândul său acest schimb.

"Noi am avut şi alte probleme şi am rămas uniţi. Teodor Florescu nu a fost la meciul de la Ploieşti, dar când am vorbit cu el la Braşov, la meciul cu Oţelul, m-a asigurat că echipa rămâne în aceeaşi componenţă. Ba mai mult, acest om face eforturi pentru a rezolva toate problemele financiare, fără a reduce din contracte. Cum să cred că e adevărat ce se scrie? Oricum, glumind puţin, mai bine pun o bombă undeva, decât să se întâmple prin absurd acest lucru", a adăugat antrenorul Rulmentului.

Presa sportivă a scris, marţi, că cele două jucătoare ar putea fi împrumutate de Rulmentul la Oltchim, pentru a ajuta formaţia din Râmnicu Vâlcea în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici