Mulţescu: Dacă vrea să vină Lucescu, eu mă dau la o parte

Antrenorul dinamovist Gheorghe Mulţescu a declarat, vineri, la finalul partidei cu Gloria Bistriţa, că în cazul în care tehnicianul Mircea Luceascu doreşte să se întoarcă la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, el "se dă la o parte", informează www.prosport.ro.

12 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Dacă vrea să vină Lucescu, eu mă dau la o parte

Mulţescu: Dacă vrea să vină Lucescu, eu mă dau la o parte (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi se pare nefericită folosirea numelui lui Mircea Lucescu acum că Dinamo are antrenor, cu atât mai mult că el a spus că nu vine curând în ţară. Ce rost are? Nu e corect faţă de cel care e pe bancă la Dinamo, fie că sunt eu sau altcineva. Şi Mircea putea să nu declare tot ce a declarat. Dacă vrea să vină la Dinamo, eu mă dau la o parte", a spus Mulţescu la finalul meciului cu Gloria Bistriţa.

Potrivit sursei citate, galeria dinamovistă a afişat în timpul partidei cu Gloria Bistriţa, de la Reghin, scor 1-1, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, un banner cu inscripţia: "Nea Mircea, întoarce-te acasă".

Referindu-se la meci, Mulţescu a afirmat că echipa sa a evoluat mai bine decât adversarul, pe care l-a acuzat de "antijoc". "Am dominat clar toată repriza a doua, ne-am creat ocazii, am jucat mai bine. Ei au făcut antijoc. La penalti trebuia dat roşu pentru că era ultim apărător la jucătorul Gloriei. Noi am jucat mai bine decât ei, mai puţin primele 10 minute ale partidei. Bistriţa a făcut antijoc şi a dat dovadă de o opoziţie mai mult decât dură, dar îi înţeleg. Ne-a afectat la construcţie şi terenul, care a fost greu, dar mai ales mic. Cum făceam un dribling, imediat vinea cineva la acoperire sau la marcaj", a afirmat Mulţescu.

Fostul acţionar dinamovist Gigi Neţoiu a asistat la partida de la Reghin, iar la final a criticat conducerea grupării "alb-roşii". "Vina pentru situaţia de la Dinamo îi aparţine doar numărului 1 din club. Rezolvarea este tot la el", a declarat Neţoiu, fără să precizeze la cine se referă.

Într-o intevenţie telefonică la Sport.ro, preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, a declarat că arbitrul Ovidiu Haţegan i-a avantajat pe dinamovişti în majoritatea timpului, dictând şi un penalti care nu a fost, în opinia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici