Mulţescu: Încă mai am răbdare, dacă s-a vorbit de reconstrucţie, atunci asta facem

Antrenorul echipei Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a declarat, vineri seară, după remiza cu formaţia Corona Braşov, scor 1-1, că încă mai are răbdare pentru a face o reconstrucţie la gruparea dinamovistă, subliniind că este frustrant să ai multe ocazii şi să nu le concretizezi.

216 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Încă mai am răbdare, dacă s-a vorbit de reconstrucţie, atunci asta facem

Gheorghe Multescu (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

"E frustrant că după un joc în care am avut atâtea ocazii pe final să terminăm aşa, dar asta este situaţia. Avem jucători tineri, fără experienţă, care chiar nu înţeleg ce e Liga I. Presiunea pe ei este foarte mare, să joace în Liga I la Dinamo, unii dintre ei veniţi chiar de la juniori, nu e uşor. Asta este, este un risc pe care mi l-am asumat, să lucrez aşa în condiţiile în care celelalte echipe au jucători care au ABC-ul fotbalului. Corona este o echipă competitivă, are trei jucători buni în spatele vârfurilor, dar în repriza a doua s-au băgat cu zece oameni în poartă. Din punctul meu de vedere obiectivul 1-5 rămâne valabil, încă mai sper. Mă îngrijorează că atacanţii nu bagă mingea în poartă, dar poate asta este valoarea. Am încercat toate combinaţiile posibile şi tot n-a mers. Venirea lui Ţucudean este benefică echipei, îl aşteptam din această săptămână dar nici mâine nu este târziu. Încă mai am răbdare, dacă s-a vorbit de construcţie, atunci asta este, facem reconstrucţie", a declarar Mulţescu.

Antrenorul secund al Coronei, Sebastian Moga, este bucuros că a văzut unitate de grup: "Este un punct muncit, am făcut o primă repriză foarte bună, am dominat pe alocuri, însă din păcate în repriza a doua ne-am retras, iar Dinamo a dominat. Mă bucur că în acest meci am văzut unitate de grup la echipă şi chiar le-am spus băieţilor că pentru noi campionatul începe acum. Ar fi păcat să plece Nicolae Manea de la echipă, noi nu am fost sprijiniţi până acum, chiar ne-am simţit singuri, acum preşedintele e în concediu, secretara e în concediu, toată lumea e în concediu", a afirmat Moga.

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, vineri, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Corona Braşov, într-un meci contând pentru etapa a V-a a Ligii I. Pentru Corona a marcat Munteanu '44, în timp ce pentru Dinamo a înscris Elton '7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici