Mulţescu: Mă bucur că Dinamo are nevoie de mine

Noul antrenor principal al FC Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a declarat, marţi, că se bucură că gruparea "alb-roşie" are nevoie de el şi speră să îndeplinească obiectivele impuse de conducere.

15 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Mă bucur că Dinamo are nevoie de mine

Mulţescu: Mă bucur că Dinamo are nevoie de mine (Sursa: Mediafax Foto)

"E o satisfacţie, o bucurie, o bucurie care nu ţi se oferă oricând. Mă bucur că Dinamo are nevoie de mine şi eu am nevoie de Dinamo. Cred că acum suntem în formaţie completă, Cornel Dinu, Cornel Ţălnar şi eu. Am colaborat foarte bine în trecut, ne cunoaştem de 25 de ani şi sper ca împreună să ne atingem obiectivele. Sunt nişte aşteptări normale pentru o echipă ca Dinamo. Pot spune că Dinamo are obiective clare şi eu sunt cuplat la aceste obiective: participarea în cupele europene, promovarea de tineri jucători şi nu în ultimul rând campionatul viitor, care trebuie pregătit încă de acum", a declarat tehncianul, care a semnat cu Dinamo un contract valabil pentru un an şi jumătate.

Mulţescu nu este speriat de faptul că antrenorii de la Dinamo sunt schimbaţi la intervale scurte de timp, fiind obişnuit cu situaţiile speciale: "Nu îmi fac iluzii. Eu am mai antrenat în situaţii speciale. În 1990, când zburau pietrele pe aici şi mulţi voiau ca Dinamo să se desfiinţeze, am rămas câţiva pe aici. Şi am reuşit să gestionăm situaţia. Sunt obişnuit, ştiu care este soarta unui antrenor. Sper ca eu să am o viaţă cât mai lungă la Dinamo".

Antrenorul dinamovist are încredere în lotul pe care îl are la dispoziţie. "Cred că este un lot calitativ, dar va trebui să mă edific în totalitate de valoarea lui, care va fi dată doar de joc. Eu cred că e un lot cu care se poate lucra, vreau să confirmăm prin joc. Îi apreciez pe jucători şi vreau să dea mai mult, pentru că nu au dat destul până acum. Sper ca jocul nostru să se îmbunătăţească".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici