Mulţescu: Mourinho nu ştie să piardă

Antrenorul echipei Sportul, Gheorghe Mulţescu, a comentat, joi, gestul lui Jose Mourinho, care l-a urecheat pe secundul Barcelonei Tito Vilanova, la returul Supercupei Spaniei, dintre Real Madrid şi FC Barcelona, spunând despre portughez că "este un tehnician mare, dar care nu ştie să piardă".

126 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Mourinho nu ştie să piardă

Mulţescu: Mourinho nu ştie să piardă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mourinho e atipic. E interesant, original, special, aşa cum i se şi spune. Dar mie nu-mi plac gesturile astea şi nici trufia lui exagerată, aroganţa. Îmi place valoarea lui, dar nu-şi duce gloria cu modestie. Şi nici nu ştie să piardă. Îi înţeleg pe undeva frustrarea, Real s-a prezentat foarte bine la aceste două meciuri, a marcat patru goluri, dar tot nu a reuşit să câştige trofeul, însă este o frustrare manifestată într-un mod care nu-mi place. Oricum, până la urmă el a ajuns sus de tot şi noi vorbim despre el. E meritul lui, e treaba lui şi pe el îl doare în pălărie de noi", a spus Mulţescu.

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, l-a urecheat, miercuri seară, în minutul 90+3 al partidei din Supercupa Spaniei, cu FC Barcelona, pe secundul catalanilor Tito Vilanova. Presa spaniolă a scris că Mourinho l-a lovit la ochi pe Vilanova în timpul acelei agresiuni.

Incidentul s-a produs după un fault al lui Marcelo asupra lui Fabregas, care a condus la formarea unui meleu între jucătorii şi membrii băncilor tehnice ale celor două echipe. Arbitrul partidei i-a eliminat în urma incidentelor pe Marcelo, pentru faultul asupra lui Fabregas, pe Ozil (Real Madrid) şi pe David Villa (Barcelona), pentru că au intervenit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici