Mulţescu: N-am avut ritm, dinamică, precizie, au fost multe probleme

Tehnicianul echipei Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a declarat, vineri seară, la Dolce Sport, că jucătorii săi nu au avut prospeţime, ritm, dinamică şi precizie în meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 0-2, din prima etapă a Ligii I.

3 afișări

"N-am avut ritm, dinamică, precizie, au fost multe probleme, n-am avut prospeţime, au fost greşeli în apărare. La pauză s-a schimbat un pic, dar dacă n-ai calitate s-o bagi în poartă şi mai faci şi greşeli, e greu. Au fost multe disfuncţii, lucruri tulburi, au afectat prospeţimea jucătorilor. Analizăm săptămâna asta şi vedem ce va fi. Sunt foarte tulburat, confuz, sunt multe lucruri care n-au fost în regulă. Ultimele două zile au fost speciale, cu multe prezentări de tricouri, reclame, festivităţi, n-a fost în regulă. Va fi destul de greu dacă rămânem cu lotul ăsta. Clar ne mai trebuie jucători care să aducă şi calitate. ACS Poli a fost o surpriză plăcută sau mai bine zis neplăcută pentru mine", a declarat Mulţescu.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de nou-promovata ACS Poli Timişoara, în primul meci al ediţiei 2013/2014 a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Szabolcs Szekely '39 şi Cristian Bărbuţ '63.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici