Mulţescu: Nu mor câinii când vor alţii

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Gheorghe Mulţescu, a declarat, miercuri, că este mai liniştit, după victoria din partida cu formaţia Poli Iaşi, scor 2-1, din etapa a XXIV-a a Ligii I, pe care a calificat-o drept foarte preţioasă, subliniind că "nu mor câinii când vor alţii".

11 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Nu mor câinii când vor alţii

Mulţescu: Nu mor câinii când vor alţii (Imagine: Mediafax Foto)

"E foarte preţioasă această primă victorie, dar aşa mi-e dat mie să câştig totul prin muncă. Jucătorii au avut o atitudine extraordinară. Am controlat jocul, dar într-un minut totul s-a întors cu 180 de grade. În repriza a doua am suferit, dar vreu să-i felicit pe jucători pentru că au câştigat acest meci cu inima. Au fost două reprize diferite, în prima am construit, iar în a doua a trebuit să conservăm rezultatul. Sunt mai liniştit acum, mai respir puţin", a spus Mulţescu.

Tehnicianul dinamovist şi-a felicitat jucătorii şi a spus că nu ştie dacă îl va amenda pe Flavius Stoican, eliminat în partida de miercuri. "Felicit jucătorii că au arătat spirit de Dinamo şi nu mor câinii când vor alţii. Cred că am reuşit să ţin jucătorii departe de problemele conducerii şi sunt mulţumit de toţi. Nu se poate ca arbitrul să judece aşa drastic faza eliminării lui Stoican, trebuia să judece cu mai mult discernământ. Nu ştiu dacă Stoican va fi amendat, vom analiza caseta. Dacă nu a fost fault nu îl voi amenda", a afirmat Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu a precizat că este normal ca postul de antrenor la Dinamo să fie râvnit de alţi tehnicieni. "Normal că este căutat postul de antrenor, pentru că e vorba de Dinamo. E un post râvnit, dar cred că s-a exgerat cu Florin Marin pentru că am vorbit cu el. Era prea pe faţă să vină la şedinţa conducerii. Campionatul încă se joacă şi cred că mai avem şanse la locul doi. Nu mă interesează rezultatul meciului Rapid - Steaua, aş vrea să piardă amândouă", a declarat Mulţescu.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici