Mulţescu: Suntem în discuţii pentru aducerea a trei jucători, Grecu şi doi străini

Antrenorul formaţiei Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a declarat, luni, la Sport.ro, că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare urmăreşte achiziţionarea a trei jucători, unul dintre ei fiind Constantin Grecu, de la Petrolul Ploieşti, iar ceilalţi doi străini.

98 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Suntem în discuţii pentru aducerea a trei jucători, Grecu şi doi străini

Gheorghe Mulţescu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Am discutat cu conducerea pentru că am remarcat nişte probleme şi la acest al doilea joc. Domnul preşedinte pregătise deja nişte soluţii, urma să discute cu fiecare în parte. Suntem în discuţii cu trei jucători. Unul dintre ei, pentru postul de fundaş stânga, e Grecu, nu mai pot ţine secret. Ceilalţi doi, fundaşul central şi atacantul, sunt străini", a declarat Mulţescu.

Fundaşul stânga Constantin Grecu şi-a reziliat contractul de comun acord cu Petrolul Ploieşti, la sfârşitul săptămânii trecute, devenind astfel jucător liber.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici