Mulţescu: Trăiesc un coşmar. E incredibil cum poate fi escaladată violenţa pe terenul de fotbal

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Gheorghe Mulţescu, a declarat, miercuri, la Digi Sport, că se simte ca "dracu'" după meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, în care formaţia sa a terminat meciul cu patru jucători eliminaţi.

417 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Trăiesc un coşmar. E incredibil cum poate fi escaladată violenţa pe terenul de fotbal

Altercaţii la meciul Petrolul - Gaz Metan (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Mă simt ca dracu', cum să mă simt? Trăiesc un coşmar. E incredibil cum poate fi escaladată violenţa pe terenul de fotbal. În ultimele minute m-am făcut mic în scaun şi mă uitam că dacă să vii să joci corect e o mare vină? Probabil că trebuia să ne predăm, să nu ne mai prezentăm, nu ştiam ce să mai facem? E păcat că violenţa se susţine şi de pe margine", a spus Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu a afirmat că arbitrul Sebastian Colţescu a pierdut jocul de sub control.

"Glezna lui Bawab e în pioneze, în rest nu mai contează, că s-a terminat campionatul. Important e că s-a terminat meciul aşa cum trebuia să se termine. E incredibil cum arbitrul a putut să-şi piardă echilibrul. Deocamdată ne numărăm morţii şi răniţii şi mergem mai departe", a completat Mulţescu.

Tehnicianul medieşenilor speră să plece din România în urma acestui meci.

"E clar că e un argument în plus să plec din România. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar sper să o fac. Nu se mai poate juca fotbal. Dacă eşti corect şi vrei să joci până la capăt... Am avut zece absenţi şi am zis să jucăm serios, să transmitem un mesaj fotbalului. Ce s-a întâmplat în repriza a doua depăşeşte cu mult normalul. Toţi jucătorii erau şocaţi de agresiunea la care a fost supusă echipa", a adăugat Mulţescu.

Formaţia Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gaz Metan Mediaş, în ultima etapă a Ligii I, şi şi-a asigurat locul trei şi participarea în preliminariile Ligii Europa, după un meci în care s-au acordat şase cartonaşe roşii.

Pentru Petrolul a marcat Hamza, în minutul 90+15, din penalti, iar pentru Gaz Metan a înscris Vitinho '43.

Geraldo Alves a fost eliminat de la Petrolul în minutul 62.

Meciul a fost marcat de o bătaie generală, izbucnită în minutul 65, care s-a soldat cu eliminarea jucătorilor Mircea Bornescu şi Taher Bawab.

În minutul 65, Bawab a căzut în teren, accidentat, Achim l-a ridicat, împreună cu Bornescu, jucătorul medieşenilor l-a lovit pe portar, acesta a ripostat şi apoi l-a muşcat de umăr. Apoi a izbucnit o încăierare generală, care a rezultat cu eliminările lui Bornescu şi Bawab. În teren a intrat antrenorul Cosmin Contra, care s-a certat cu arbitrul Sebastian Colţescu, precum şi cu jucătorul Eric de Oliveira, fiind cu greu calmat de oamenii de ordine.

După o întrerupere de aproaimativ şase minute, în care s-au înregistrat mai multe incidente între jucători, meciul a fost reluat Cosmin Contra fiind trimis în tribune. Arbitrul Colţescu a acordat 11 minute de prelungire.

Gaz Metan a încheiat meciul cu patru jucători eliminaţi: Bawab, Todea, Zaharia şi Muth.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici