Mundo Deportivo: Sandro Rosell a demisionat de la conducerea FC Barcelona

Preşedintele FC Barcelona, Sandro Rosell, a decis să demisioneze de la conducerea clubului catalan, informează cotidianul Mundo Deportivo, care precizează că un anunţ oficial va fi făcut în această seară.

247 afișări
Imaginea articolului Mundo Deportivo: Sandro Rosell a demisionat de la conducerea FC Barcelona

Sandro Rosell (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit sursei citate, decizia lui Rosell este legată de faptul că justiţia spaniolă a acceptat, miercuri, o plângere împotriva oficialului catalan cu privire la transferul lui Neymar şi începerea procedurilor pentru clarificarea condiţiilor financiare ale achiziţionarea brazilianului, în vara anului 2013.

Sandro Rosell, care susţine că FC Barcelona a plătit 57 de milioane de euro pentru achiziţionarea lui Neymar, a fost acuzat de un membru al clubului de "deturnare", cel care l-a acuzat menţionând că membrii grupării nu ştiu "destinaţia reală" a banilor de transfer.

Clubul ar urma să fie condus în perioada următoare de vicepreşedintele Josep Maria Bartomeu.

FC Barcelona a anunţat, joi, că a convocat pentru ora 18.00 o reuniune extraordinară a Consiliului de Conducere, la sediul clubului.

Sandro Rosell a fost ales la conducerea FC Barcelona în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici