Munteanu: Băieţii încep să viseze cam mult, dar noi trăim realitatea şi vreau concentrare

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, este nemulţumit de faptul că jucătorii săi au început să viseze cam mult după victoria din meciul cu Rapid, transmiţându-le că vrea de la ei concentrare la fiecare partidă până la finalul sezonului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

16 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Băieţii încep să viseze cam mult, dar noi trăim realitatea şi vreau concentrare

Munteanu: Băieţii încep să viseze cam mult, dar noi trăim realitatea şi vreau concentrare (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Cu cât ne apropiem de finalul campionatului şi după victoria în faţa Rapidului băieţii încep să viseze cam mult. Le-am spus însă de multe ori că visele nu sunt pentru noi, eu împreună cu ei trăim realitatea şi vreau concentrare. Marţi a fost o deconcentrare la antrenamentul de după-masă, dar mai sunt câteva zile până la următorul joc şi sunt convins că vor reveni cu picioarele pe pământ", a spus Dorinel Munteanu.

De asemenea, directorul general Marius Stan a declarat că este datoria sa şi a antrenorului să-i ţină pe jucători cu picioarele pe pământ:

"Mă bucură că Dorinel a luat atitudine, ăsta e pericolul care ne paşte. Jucătorii trebuie treziţi repede. N-am bătut decât pe Rapid, dacă nu batem şi pe alţii am bătut Rapidul degeaba. Mai sunt încă 14 jocuri, care sunt, aşa cum am mai spus, numai finale pentru noi. Acest lucru trebuie să conteze mai mult decât orice altceva pe lumea asta. Acesta este mesajul nostru către jucători", a declarat directorul general al grupării gălăţene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici