Munteanu: Dacă eram puţin atenţi, puteam câştiga meciul cu Rapid

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, la sfârşitul remizei cu Rapid, scor 0-0, că deşi este mulţumit de punctul obţinut în deplasare, cu puţină atenţie elevii săi puteau să câştige partida de pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

16 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Dacă eram puţin atenţi, puteam câştiga meciul cu Rapid

Munteanu: Dacă eram puţin atenţi, puteam câştiga meciul cu Rapid (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Sunt bucuros că am obţinut un punct în Giuleşti cu o echipă considerată de toţi echipa momentului. E bine că nu ne-am speriat. Sunt mulţumit cu acest punct deşi, dacă eram puţin atenţi, puteam chiar să câştigăm. Rapid este o echipă puternică dar noi azi nu i-am lăsat să joace. Nu şi-au creat ocazii foarte clare decât doar prin câteva faze fixe", a spus Dorinel Munteanu.

El a negat că jucătorii săi au tras de timp spre sfârşitul partidei cu Rapid. "Nu cred că noi am tras de timp, aşa şi eu pot spune că arbitrul a dat prea uşr lovituri libere pentru Rapid de la 16 metri. Rapid nu m-a surprins cu nimic, ştiam că aduc mingi la margine, am reuşit uşor să închidem jocul", a mai spus el.

Dorinel Munteanu a menţionat că Mihai Stoica nu ar fi trebuit să-şi dea demisia de la Unirea Urziceni dacă a făcut-o din motive financiare. "Înseamnă că ar trebui să ne dăm toţi demisia. Dacă e criză, micşorăm salariile, dar nu ne dăm demisiile. Ştiu, e greu să-i motivezi fără bani pe jucători dar trebuie să înţeleagă faptul că toţi simţim criza", a explicat Munteanu.

Directorul general al echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan, consideră că rezultatul de egalitate dintre cele două echipe este unul echitabil. "Este un rezultat mulţumitor, mai ales că eu zic că Rapid este echipa momentului. Este un rezultat echitabil pentru ambele echipe, noi am închis jocul, am avut şi câteva ocazii în Giuleşti, iar asta pentru o echipă înseamnă ceva forţă, adică nu suntem chiar o echipă de neglijat. Oţelul n-a mai câştigat în Giuleşti de 13 ani dar poate o să vină şi momentul ăla", a spus Marius Stan.

Echipa Rapid a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Oţelul Galaţi, în etapa a III-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici