Munteanu: Eu sunt principalul vinovat pentru înfrângere

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, joi, că el este principalul vinovat pentru înfrângerea, cu scorul de 1-0, înregistrată de Oţelul Galaţi în meciul cu Dinamo, din optimile de finală ale Cupei României.

35 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Eu sunt principalul vinovat pentru înfrângere

Munteanu: Eu sunt principalul vinovat pentru înfrângere (Imagine: Mircea Roșca/Mediafax Foto)

"Era o competiţie în care nu aveam foarte multe şanse, pentru că exista un singur joc. Am avut momente foarte bune, dar am făcut o greşeală copilărească. Este un obiectiv pe care nu l-am îndeplinit şi îmi pare rău pentru suporteri şi pentru cei care iubesc Galaţiul. Am încercat să-i suprindem, ne-am dorit să ne calificăm. Eu am greşit la o schimbare şi eu sunt principalul vinovat pentru înfrângere. Mă aşteptam la un joc nu foarte spectaculos, mi-aş fi dorit să câştigăm astăzi, nu numai în campionat, şi putem să spunem că a fost o surpriză", a spus Munteanu.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru optimile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici