Munteanu: Ne-am făcut meciul greu în ultimele 20 de minute

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că s-a temut pentru un rezultat nefavorabil, după ce CS Mioveni a marcat în meciul câştigat de Oţelul Galaţi, scor 2-1, în etapa a XXV-a a Ligii I.

114 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Ne-am făcut meciul greu în ultimele 20 de minute

Dorinel Munteanu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt mulţumit de rezultat, ne-am făcut meciul greu în ultimele 20 de minute în urma unor greşeli. Am ştiut că avem în faţă o echipă care se agaţă de orice, e bine că s-a terminat cu bine. La 2-1 ne-a fost puţină teamă. Am avut jocul în mână, dar a fost o serie de greşeli ale lui Ilie. Sunt dezamăgit de el, a întors jocul şi a dat şansă adveersarului. Cu Steaua ne dorim să câştigăm, va fi dificil, crâncen, dar sper ca lucrurile mai puţin bune de azi să le reparăm şi să ne revenim. Sunt întârzieri la salarii şi prime, dar sperăm să se rezolve şi jucătorii să primească ceea ce merită", a declarat Munteanu.

Tehnicianul Marian Pană a criticat prestaţia arbitrului Dorian Micloşină, debutant în Liga I.

"Am fost în joc doar în repriza a doua, am presat, am vrut mai mult. A fost un arbitru care nu ştia de capul lui, ce fluieră, în ce direcţie. Ne-a învins echipa campioană. Ne-au lipsit patru jucători de bază, poate dacă îi aveam altul era rezultatul", a spus Pană.

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici