Munteanu: Nu ne-am născut pe locul 1. Nu e nicio dramă dacă Timişoara trece pe prima poziţie

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, vineri, că Oţelul Galaţi nu s-a născut pe locul întâi şi nu e nicio dramă dacă FC Timişoara câştigă partida cu Victoria Brăneşti şi trece pe prima poziţie a clasamentului deoarece şi echipa sa are şansa de a reveni după meciul cu Universitatea Cluj.

10 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Nu ne-am născut pe locul 1. Nu e nicio dramă dacă Timişoara trece pe prima poziţie

Munteanu: Nu ne-am născut pe locul 1. Nu e nicio dramă dacă Timişoara trece pe prima poziţie (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Dacă săptămâna trecută eram nemulţumit de cum se pregătesc unii dintre jucători, acum îi simt pe toţi concentraţi şi responsabili. Nu există nicio presiune la echipă, iar dacă este a fost creată numai de jucători, de randamentul lor. Nu suntem aici (n.r. - locul întâi în clasament) datorită conjuncturii pentru că fiecare joc s-a desfăşurat pe teren. Nu ne-am născut pe locul 1 şi nu este nicio dramă dacă Timişoara va câştiga vineri şi va trece pe primul loc. Avem şi noi sâmbătă şansa noastră", a spus tehnicianul, conform site-ului oficial al grupării moldovene.

Dorinel Munteanu vrea ca jucătorii săi să repare în partida de sâmbătă cu Universitatea Cluj ceea ce au stricat în meciul cu FCM Târgu Mureş, pierdut cu scorul de 0-1. "Orice joc este foarte greu, indiferent de punctele pe care le ai în clasament. Vom avea în faţă un adversar bun, cu jucători valoroşi, un adversar care în ultimul joc a câştigat la un scor destul de liniştitor. Noi venim după o înfrângere la Târgu Mureş pe care deja am uitat-o. Am discutat cu echipa ce a fost bun şi ce a fost rău, aşa că avem prilejul sâmbătă să reparăm ce am făcut greşit etapa trecută. Vreau o reacţie bună de la băieţi, aşa că la jocul cu Universitatea Cluj trebuie să ne prezentăm altfel. Totul va depinde de noi", a explicat antrenorul.

Formaţia Oţelul Galaţi întâlneşte, sâmbătă, de la ora 15.00, pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici