Munteanu: Sunt dezamăgit pentru ce s-a întâmplat azi.

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat după remiza cu Dinamo, scor 1-1, că este dezamăgit pentru ceea ce s-a întâmplat la acest joc, în care elevii săi nu au reuşit să învingă deşi au fost în superioritate numerică mai mult de o repriză.

295 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Sunt dezamăgit pentru ce s-a întâmplat azi.

Dorinel Munteanu (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Am jucat mai mult de 60 de minute în superioritate. Cu acest joc nici nu puteam să câştigăm. M-a surprins atitudinea băieţilor cel puţin în prima repriză. S-a întâmplat ceva la echipă, o victorie nu are voie să ne salte aşa cum ne-a săltat azi. Am cerut în a doua repriză să desfacem jocul la margine, s-a făcut contrariul. I-am simţit pe băieţi că nu puteau mai mult. Sunt dezamăgit pentru ce s-a întâmplat azi. Avem patru sau cinci zile până la meciul cu CFR, sper să îşi revină echipa. În şase zile am jucat trei meciuri, nu este uşor", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu a refuzat să comenteze arbitrajul lui Istvan Kovacs:

"Ce să mai comentez arbitrajul când am avut o grămadă de probleme la echipă?".

"Am pierdut două puncte după un joc bun pe care puteam să îl câştigăm. Sper să ne trezim şi să aducem puncte. Am o problemă de mentalitate, am uitat ce caracteristici are echipa, determinare, muncă...", a adăugat el.

Directorul general Marius Stan consideră că Oţelul Galaţi ar fi trebuit să câştige.

"N-am înţeles nimic. Mă uitam şi nu înţelegeam ce se petrece. A fost un joc pe care în mod normal, la ce s-a întâmplat cel puţin în repriza a doua, trebuia să îl câştigăm. Din păcate n-am avut inspiraţie. A fost ghinion", a spus Stan.

Formaţia Dinamo a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care a evoluat în inferioritate numerică din minutul 41, şi a ratat un penalti spre finalul jocului.

Golurile au fost marcate de Iorga '25 pentru Oţelul, respectiv M. Niculae '27 (penalti) pentru Dinamo. Dinamo a rămas în inferioritate numerică, în minutul 41, când Marius Niculae a fost eliminat pentru o intervenţie la Sîrghi. În minutul 81, Cătălin Munteanu a ratat un penalti acordat de Kovacs pentru un fault la Dănciulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici