Munteanu: Zapata va în poartă la meciul cu Rapid

Tehnicianul echipei Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută, sâmbătă, că în ciuda greşelilor comise de portarul Robinson Zapata la partida cu Olympique Lyon, jucătorul columbian va fi titular şi în meciul cu Rapid, din etapa a XIV-a a Ligii I.

21 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Zapata va în poartă la meciul cu Rapid

Munteanu: Zapata va în poartă la meciul cu Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie cu antrenorul de portari şi cu portarul Zapata. Zapata este portarul numărul unu al Stelei şi el va fi în poartă la meciul cu Rapid. La faza primului gol primit de Steaua la Lyon a fost o greşeală colectivă, nu doar eroarea portarului", a precizat tehnicianul formaţiei din Bulevardul Ghencea.

Steaua a pierdut, miercuri, cu scorul de 0-2, în deplasare, în faţa grupării Olympique Lyon, în etapa a IV-a a grupei F din Liga Campionilor

Dorinel Munteanu a menţionat că se aşteaptă la un meci foarte greu contra Rapidului, dar că obiectivul este câştigarea partidei. "Vom avea un joc foarte greu cu o echipă care are ca obiectiv câştigarea campionatului sau un loc de cupe europene. Nu va fi uşor, Rapid are în lot jucători de valoare, dar cu tot respectul mergem să câştigăm. Îmi propun să facem un joc bun, curajos şi să câştigăm. Este singura variantă de a ne apropia de lider, de a spera la un loc între primele două echipe. Nu nu e frică de atmosfera din Giuleşti, pentru că meciul se joacă pe teren. Pregătim jocul pentru victorie. Orice joc care e cu o echipă din primele cinci locuri, este decisiv în felul lui. Rapid a avut probleme, dar nu mă interesează, ne concentrăm la maximum şi nu mai depinde de niciun arbitru", a completat Munteanu.

Tehnicianul stelist îşi doreşte ca jucătorii vicecampioanei să se respecte între ei. "De când am venit, am pus accent pe relaţiile între toţi jucătorii. Ei toţi trebuie să se respecte între ei, nu există mofturoşi, indiferent că sunt străini, internaţionali sau români. Bârfe sunt la toate colţurile, o bârfă după un eşec are o amploare mai mare. Davă va fi vreo problemă de acest fel, voi lua măsuri drastice", a precizat Munteanu.

Steaua a pierdut, miercuri, cu scorul de 0-2, în deplasare, în faţa grupării Olympique Lyon, în etapa a IV-a a grupei F din Liga Campionilor

Partida Rapid-Steaua, din etapa a XIV-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 21.30, pe arena din Giuleşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici