Muntenegru – România va beneficia de ajutorul sistemului VAR

Partida de sâmbătă, din Liga Naţiunilor, dintre Muntenegru şi România, va beneficia de sistemul VAR. UEFA a anunţat şi brigada de arbitri pentru acest meci.

218 afișări
Imaginea articolului Muntenegru – România va beneficia de ajutorul sistemului VAR

Muntenegru – România va beneficia de ajutorul sistemului VAR

La centru se va afla suedezul Andreas Ekberg, ajutat de conaţionalii săi Mehmet Culum şi Niklas Nyberg, asistenţi, şi Fredrick Klitte, cel de-al patrulea oficial. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Portugalia: Luis Godinho şi Hugo Miguel.

Andreas Ekberg este ofiţer de poliţie, are 37 de ani şi este arbitru FIFA din 2013. Echipele din România au mai fost arbitrate de două ori cu el la centru.

În prima, mai puţin plăcută, a condus Dudelange – CFR Cluj 2-0, în august 2018. Cealaltă e o amintire frumoasă, atunci când România U21 învingea Anglia U21 cu 4-2, la EURO U21 din 2019.


În campania din luna iunie, tricolorii români vor disputa 4 meciuri:

  • Muntenegru – ROMÂNIA, sâmbătă, 4 iunie, ora 21:45, stadion Gradski (Podgorica)
  • Bosnia şi Herţegovina – ROMÂNIA, marţi, 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino polje (Zenica)
  • ROMÂNIA – Finlanda, sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti)
  • ROMÂNIA – Muntenegru, marţi, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici