Mureşan: Am câştigat meciul cu FC Vaslui pentru că am jucat mai bine

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, după victoria cu FC Vaslui, scor 2-0, ce a dus la calificarea formaţiei antrenate de Antonio Conceicao în finala Cupei României, că echipa clujenă a arătat că este în revenire de formă cu acest succes.

1 afișare

Conducătorul campioanei României a ţinut să-l contrazică pe finanţatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care a precizat că formaţia vasluiană a fost dezavantajată de arbitrajul lui Ionică Serea la partida de miercuri seară.

"Nu sunt de acord cu domul Porumboiu, cred că noi am jucat mai bine şi de aceea am câştigat. Suntem în revenire de formă, echipa a câştigat pe merit, noi am vrut foarte mult să câştigăm acest meci, să jucăm cu trofeul pe masă. Cupa este în vitrina cu trofee a clubului şi vrem să o păstrăm. Nu cred că Porumboiu va retrage echipa din campionat, noaptea este un sfetnic bun, cred că se va calma şi îşi va da seama că nu este chiar aşa. Nu cred că a fost penalti pentru FC Vaslui, s-a văzut clar că nu a fost penalti", a spus Mureşan.

Oficialul clujean s-a arătat mulţumit de faptul că CFR Cluj va juca finala Cupei României cu FC Timişoara: "Mă bucur că jucăm finala cu FC Timişoara şi cred că provincia va lua şi campionatul. Sper să fim noi cei care vor lua Cupa, iar în campionat cred că Urziceni, Timişoara şi noi avem şanse la titlu, în această ordine".

Echipa CFR Cluj s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins, miercuri, la Urziceni, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia FC Vaslui, în cea de-a doua semifinală a competiţiei. Finala Cupei României este programată pe 13 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici