Mureşan: Am transferat un jucător şi luni negociem cu un club mare

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, duminică agenţiei MEDIAFAX, că a reuşit să obţină transferul în unui fotbalist din Portugalia, însă nu a dorit să dezvăluie numele acestuia.

7 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Am transferat un jucător şi luni negociem cu un club mare

Mureşan: Am transferat un jucător şi luni negociem cu un club mare (Imagine: Mediafax Foto)

"Am încheiat cu succes negocierile cu un fotbalist din Portugalia. Nu vă pot spune încă despre cine este vorba. Îl vom prezenta oficial în scurt timp. Nu este Manu de la Benfica Lisabona, aşa cum s-a speculat. Presa obişnuieşte să scrie tot felul de bârfe", a declarat Mureşan pentru MEDIAFAX, făcând referire la zvonurile care-l dădeau pe portughezul Emanuel Jesus Bonfim Evaristo "Manu" ca şi achiziţionat de gruparea clujeană.

Oficialul CFR Cluj a mai spus că în cursul zilei de luni va demara negocierile cu un "club mare din Portugalia" pentru transferul unui alt fotbalist.

"Sperăm să aducem un nume mare de la un club important din Portugalia", s-a limitat să comenteze Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici