Mureşan: Autogolurile au fost provocate de jucătorii noştri

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, la finalul partidei cu CFR - Gloria Buzău, scor 2-0, că autogolurile cu ajutorul cărora formaţia clujeană s-a impus au fost provocate de jucătorii pregătiţi de Ioan Andone.

9 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Autogolurile au fost provocate de jucătorii noştri

Mureşan: Autogolurile au fost provocate de jucătorii noştri (Imagine: Mediafax Foto)

"Echipa a jucat bine, a alergat, a pasat. Autogolurile au fost provocate de jucătorii noştri, în urma unor centrări foarte periculoase, care i-au forţat pe adversari să greşească. E o victorie foarte importantă, care ne menţine pe locul întâi şi mergem cu încredere la partida cu Rapid", a spus Mureşan.

Iuliu Mureşan şi-a exprimat nemulţumirea faţă de o fază petrecută în prima repriză când unul dintre jucătorii clujeni a fost oprit eronat pe motiv de ofsaid.

"Nu a fost noroc. Am avut şi două bări. Ne-a oprit şi tuşierul acela, nu ştiu cum îl cheamă, când scăpasem singur cu portarul advers. Probabil trebuie să meargă la şcoală să mai înveţe. Victoria a fost mertitată, iar jocul a fost bun", a precizat oficialul grupării clujene.

Întrebat despre faptul că Steaua s-a impus pe final în faţa formaţiei FC Braşov, Mureşan a spus: "Victoriile sunt victorii, indiferent cum sunt obţinute. Noi, Steaua, Rapid şi Dinamo ne vom lupta pentru titlu până în ultimele etape".

CFR Cluj a reuşit al doilea succes consecutiv din acest sezon, duminică, în faţa formaţiei Gloria Buzău, scor 2-0 (1-0), într-o partidă din cadrul etapei a doua a Ligii I, disputată pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", în prezenţa a circa 11.000 de spectatori, după două autogoluri ale lui Diogo, în minutul 14, şi Tudose, în minutul 80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici