Mureşan: CFR Cluj se va bate la titlu tot cu Steaua

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, luni, că echipa antrenată de Maurizio Trombetta se va lupta pentru titlu în acest sezon tot cu Steaua, precizând în acelaşi timp că partida directă, programată, vineri, în cadrul etapei a IX-a a Ligii I, nu este derbiul campionatului.

14 afișări
Imaginea articolului Mureşan: CFR Cluj se va bate la titlu tot cu Steaua

Mureşan: CFR Cluj se va bate la titlu tot cu Steaua

"Pentru noi urmează meciuri de foc şi în campionat şi în Liga Campionilor. Suntem pregătiţi să facem faţă, iar băieţii promit jocuri frumoase şi rezultate bune în continuare. Avem vineri cu Steaua la Cluj şi după aceea miercuri cu Chelsea. Suntem pregătiţi să obţinem puncte şi victorii. Cu Steaua e devreme să spunem că este derbiul campionatului. Este un derbi al etapei, dar nu al campionatului. În final cred că ne vom bate tot cu Steaua la titlul. Chiar dacă unii spun că n-avem şanse. Dar mulţi nu ne-au dat şanse nici cu Roma. Noi avem şansa noastră şi vrem să o fructificăm. Luptăm până la final, până la ultima etapă", a spus oficialul clujean.

Iuliu Mureşan susţine că nu se teme de Antonio Semedo, mijlocaşul cedat de CFR Cluj în urmă cu aproximativ o lună la Steaua. "Nu mă tem de nimeni, nici de Semedo. Dacă mă temeam de Semedo nu îl transferam. Nu ne pare rău că l-am cedat. La o echipă trebuie să ai un rulaj la jucători, trebuie să aduci jucători, dar trebuie să şi plece. Este o evoluţie firească, pentru că altfel apare o eroziune între jucător şi club, şi poate jucătorii simt nevoia de o schimbare. Iar de multe ori schimbările sunt bune. E normal ca Semedo să-şi dorească să marcheze în fiecare meci. Dar şi noi ne dorim să câştigăm cu Steaua, aşa că se compensează", a explicat Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici