Mureşan: Chiar dacă nu sunt mulţumit de rezultat, jocul echipei a fost foarte bun

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, vineri, la finalul partidei cu Steaua, scor 1-1, din etapa a IX-a a Ligii I, că este mulţumit de jocul prestat de echipa sa, însă crede că formaţia clujeană ar fi putut obţine victoria.

15 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Chiar dacă nu sunt mulţumit de rezultat, jocul echipei a fost foarte bun

Mureşan: Chiar dacă nu sunt mulţumit de rezultat, jocul echipei a fost foarte bun (Imagine: Mediafax Foto)

"Din păcate am luat un gol uşor şi iar se repetă istoria pentru noi, deoarece a trebuit să revenim. Chiar dacă rezultatul nu sunt mulţumit de rezultat, jocul echipei a fost unul foarte bun şi asta este foarte important. Steaua este o echipă de valoare şi a ieşit un meci foarte bun, între două echipe care evoluează în Liga Campionilor. Fazele de joc nu au fost numeroase, însă s-a văzut că ritmul jocului a fost alert. Am avut în spate şi un public numeros, care a putut urmări partida de pe un stadion frumos şi mi-aş dori ca la fiecare meci să avem parte de o astfel de atmosferă", a declarat Iuliu Mureşan.

Preşedintele CFR Cluj le-a urat baftă steliştilor în meciul din Liga Campionilor cu Fiorentina, precizând că este foarte greu să obţină victoria în această competiţie. "Noi am obţinut deja o victorie în Liga Campionilor şi ne-a fost foarte greu să realizăm aşa ceva. Le doresc şi steliştilor să obţină o victorie în Liga Campionilor. Nouă ne va fi foarte greu şi cu Chelsea, iar de acum toate echipele îşi vor lua măsuri speciale pentru partidele cu noi. Jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să avem curaj şi să fim foarte atenţi, mai ales la începutul partidelor pentru că noi începem mai greu. Pe parcurs ne revenim şi începem să jucăm foarte bine. Dacă scăpăm fără să luăm gol în primele minute, putem spera la un rezultat bun în partida cu Chelsea", a adăugat Iuliu Mureşan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici