Mureşan: Chivorchian nu are cum să spună că acea petardă a venit din spatele său

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, duminică, la finalul partidei cu FC Timişoara, încheiată la egalitate, scor 0-0, că omologul său de la Timişoara, Gheorghe Chivorchian, nu poate spune că petarda a venit din spatele său, pentru că realitatea este alta.

16 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Chivorchian nu are cum să spună că acea petardă a venit din spatele său

Mureşan: Chivorchian nu are cum să spună că acea petardă a venit din spatele său (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Domnul Chivorchian nu are cum să spună că acea petardă a venit din spatele său, pentru că eu am vazut altceva. Dinspre galeria lor a venit şi acest lucru poate fi demonstrat prin faptul că niciun suporter nu a avut vreo torţă sau vreo petardă la el. Nu-i putem dezbrăca pe suporteri la intrare şi ei au tot timpul metodele lor, prin care introduc astfel de obiecte şi pe alte stadioane. Regret că suporterii Timişoarei au venit cu tot felul de obiecte pirotehnice şi au provocat acele incidente de la începutul partidei. ", a spus Mureşan.

Meciul dintre echipele CFR Cluj şi FC Timişoara a fost întrerupt două minute, după ce o petardă aruncată de la tribuna întâi a căzut lângă fundaşul Eder Bonfim, jucătorul bănăţenilor rămânând întins la pământ. Bonfim a primit îngrjiri medicale şi a putut să reintre în joc.

Iuliu Mureşan a precizat că portarii au fost remarcaţii partidei de la Cluj şi a apreciat fair-play-ul de care au dat dovadă fotbaliştii celor două echipe. "Sunt mulţumit, pentru că echipa a jucat foarte bine, a practicat un joc pozitiv. Chiar şi antrenorii de la Timişoara mi-au recunoscut, atunci când am discutat cu ei, că nu au mai fost dominaţi aşa de mult. Din păcate, am ratat multe ocazii, dar pot să remarc faptul că şi Timişoara putea marca. La această partidă au ieşit în evidenţă cei doi portari. Mi-a plăcut foarte mult că a fost o partidă predominată de fair-play, în ciuda faptului că a fost un meci în care s-a jucat foarte tare. Duelurile au fost dure, la limita regulamentului, însă majoritatea s-au încheiat cu strângeri de mână între jucători", a menţionat oficialul grupării clujene.

Preşedintele clubului CFR a afirmat că va cere anularea cartonaşului galben primit de jucătorul Gabriel Mureşan. "Dacă Traore nu era eliminat am fi reuşit să câştigăm şi, ca să fac o glumă pentru domnul Iancu, cred că astăzi mingea a fost pătrată pentru Timişoara. Arbitrajul a fost şi el, în general, bun. Cred că Avram a fost şi puţin influenţat de declaraţiile domnului Iancu de dinaintea acestei partide, însă greşelile au fost normale, nu grave. Mureşan a luat degeaba acel galben şi chiar o să cerem să fie anulat. Nici intrarea lui Traore la Pantilimon nu merita sancţionată cu galben. Practic, suntem în aceeaşi situaţie în care am fost şi până acum, însă cred că putem ajunge pe primul loc, după etapa următoare, când jucăm cu Alba Iulia, iar Timişoara întâlneşte pe Steaua. Ceea ce m-a dezamăgit este că Timişoara a venit astăzi special să se apere şi să obţină un egal", a încheiat Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici