Mureşan: Dacă a fost penalti, arbitrul trebuia să-l dea

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, luni, după remiza din meciul cu formaţia FC Timişoara, scor 1-1, că dacă a fost penalti la intrarea lui Nuno Claro la atacantul Gueye Mansour, în primul minut de joc, arbitrul Augustus Constantin ar fi trebuit să-l dea.

16 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Dacă a fost penalti, arbitrul trebuia să-l dea

Mureşan: Dacă a fost penalti, arbitrul trebuia să-l dea (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Dacă a fost, a fost, arbitrul trebuia să-l dea. Nu l-am pus eu să nu-l dea! Îi felicit pe băieţi pentru cum au luptat, au jucat cu dăruire în seara asta, merită toate laudele, în afară de Nuno Claro. Sunt fiert pe Nuno Claro şi pe lipsa de organizare de la Timişoara, unde am fost înjurat cînd am ieşit de la oficială", a spus Mureşan la Fanatik Show.

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu formaţia FC Timişoara, în ultimul meci al etapei a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici