Mureşan: Dacă nu câştigăm joi ne diminuăm semnificativ şansele de calificare

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, că partida cu Sparta Praga, din etapa a patra a grupelor Ligii Europa, este decisivă, deoarece în cazul unui alt rezultat decât victoria, şansele de calificare s-ar diminua semnificativ.

24 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Dacă nu câştigăm joi ne diminuăm semnificativ şansele de calificare

Mureşan: Dacă nu câştigăm joi ne diminuăm semnificativ şansele de calificare (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Este o partidă importantă, chiar decisivă. Dacă nu câştigăm joi ne diminuăm semnificativ şansele de calificare. Sper să jucăm cu determinare şi să câştigăm indiferent de scor, pentru a face uitat şi meciul de la Alba Iulia din campionat", a spus Mureşan.

Iuliu Mureşan a afirmat că există posibilitatea ca în iarnă să se renunţe la mai mulţi jucători.

"În ultima perioadă am discutat cu patronul Paszkany în mai multe rânduri şi există posibilitatea ca mai mulţi jucători să plece la iarnă. Depinde doar de ei, iar dacă îşi vor schimba atitudinea şi îşi vor îmbunătăţi evoluţiile, poate ne vom răzgândi. La câţi bani am investit în ultima perioadă, echipa trebuia să fie pe primul loc în campionat, la multe puncte distanţă de locul doi", a completat oficialul grupării clujene.

Partida CFR Cluj - Sparta Praga, contând pentru etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa, se va disputa, joi, cu începere de la ora 22.05.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici