Mureşan: De abia acum începe campionatul pentru noi

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, vineri, după victoria cu formaţia Unirea Urziceni, scor 1-0, că acest succes reprezintă un nou început în sezonul 2008/2009 pentru elevii antrenorului Maurizio Trombetta, care vor trebui să câştige toate meciurile până la sfârşitul turului.

9 afișări
Imaginea articolului Mureşan: De abia acum începe campionatul pentru noi

Mureşan: De abia acum începe campionatul pentru noi (Imagine: Mediafax Foto)

"O adevărată luptă între gladiatori şi fotbalişti. Urziceniul a venit să ia un punct, dar nu au reuşit pentru că în repriza a doua băieţii au ieşit mai montaţi. Este o victorie grea, meritată, dar cu urmări, accidentarea lui Didi. De abia acum începe campionatul pentru noi. Suntem o echipă puternică, ar trebui să câştigam toate meciurile până la finalul turului, ca să ne putem apropia de primele clasate", a spus Iuliu Mureşan.

Oficialul clujean speră ca programul echipei în returul campionatului să fie unul mai lejer în cupele europene pentru a se concentra mai mult în campionat. "Titlul poate să mai ajungă în provincie, pentru că în retur vom avea mai puţine meciuri, indiferent dacă ne calificăm în Cupa UEFA sau în optimile Ligii Campionilor", a mai spus Mureşan, care a fost surprins să se întâlnească cu managerul general al grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, la meciul din Liga a III-a, CFR II - FC Baia Mare.

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, echipa Unirea Urziceni, cu scorul de 1-0 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici