Mureşan despre conflictul Mititelu - Piţurcă: La CFR Cluj nu ne vom aduce şef

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a comentat, joi, într-o conferinţă de presă, conflictul de la Universitatea Craiova dintre patronul Adrian Mitelu şi managerul Victor Piţurcă, spunând că nici el şi nici finanţatorul Arpad Paszkany nu îşi vor aduce vreodată "şef" la club.

30 afișări
Imaginea articolului Mureşan despre conflictul Mititelu - Piţurcă: La CFR Cluj nu ne vom aduce şef

Mureşan despre conflictul Mititelu - Piţurcă: La CFR Cluj nu ne vom aduce şef (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Situaţia de la Craiova nu e de comentat. La CFR, nici eu, dar nici Arpy (Arpad Paszkany, finanţatorul echipei - n.red.) nu ne vom aduce şef, asta pot să vă spun", a spus Mureşan.

Oficialul a recunoscut că s-a interesat la un moment dat de transferul a doi jucători de la Universitatea Craiova, dar a menţionat că nu s-a ajuns nici măcar la stadiul de negocieri. "N-am avut nicio discuţie serioasă cu cei de la Craiova pentru vreun jucător. Am luat mai demult legătura cu cineva din staful oltenilor pentru a ne interesa de doi jucători. Nu s-a ajuns nici la sume de transfer, nici la negocieri mai avansate. Cum ei nu au mai dat niciun semn, noi am dat uitării această intenţie. Ştiu că Mititelu nu vinde jucători, e politica sa şi o respect", a adăugat Mureşan fără a dezvălui numele celor doi fotbalişti de la Universitatea Craiova.

Managerul general al clubului Univeristatea Craiova, Victor Piţurcă, declarase, miercuri, că gruparea CFR Cluj a fost interesată de achiziţionarea unor jucători de la echipa sa, tehnicianul considerând oferta ardelenilor ca o posibilitate de a scoate formaţia din criza financiară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici