Mureşan: În primele patru etape avem trei meciuri de foc

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, apreciază că gruparea ardeleană are un început de campionat foarte greu, urmând să întâlnească pe Unirea Urziceni, Steaua şi Dinamo în primele patru etape, dar consideră că în acest fel echipa se va pregăti mai bine pentru Liga Europa.

11 afișări
Imaginea articolului Mureşan: În primele patru etape avem trei meciuri de foc

Mureşan: În primele patru etape avem trei meciuri de foc (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"În primele patru etape avem trei meciuri de foc cu Steaua şi Dinamo în deplasare, dar e mai bine că ne rodăm pentru play-off-ul Ligii Europa. Vor mai veni unul sau doi jucători, dar Manu nu vine la Cluj în mod cert. Avem un lot bun, de care sunt mulţumit şi cred că o să facem faţă şi o să ne luptăm ca să câştigăm campionatul", a spus Mureşan, după Adunarea Generală a LPF, care a avut loc luni.

CFR Cluj urmează să întâlnească, în primele patru etape ale sezonului 2009/2010 al Ligii I, în ordine, pe Unirea Urziceni (acasă), Steaua (deplasare), Oţelul Galaţi (acasă) şi Dinamo (deplasare).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici