Mureşan: Jucăm cu casa închisă derbiul cu Steaua

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan a declarat, pentru MEDIAFAX, că s-au vândut deja aproximativ 9.000 de bilete pentru meciul cu Steaua, de duminică, din etapa a XIX-a a Ligii I, fiind convins că derbiul se va disputa cu casa închisă.

19 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Jucăm cu casa închisă derbiul cu Steaua

Mureşan: Jucăm cu casa închisă derbiul cu Steaua (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Am primit solicitări de bilete de la Oradea, Satu Mare sau Târgu Mureş. Până acum am vândut aproape 9.000 de bilete şi vom prelungi programul caselor până la ultimul client. Ne bucurăm că am stârnit un asemenea interes. Până la urmă fotbalul se joacă pentru fani şi e bine că ei vor veni alături de noi. Cred că jucăm cu casa închisă derbiul cu Steau", a spus Mureşan.

Preşedintele CFR Cluj speră ca suportul fanilor să fie un atu important pentru echipa sa în jocul cu Steaua. "Normal că suntem mult mai puternici având un stadion plin în spate. Îi aşteptăm să ne susţină. Va fi un meci foarte greu, un adevărat derbi, dar sperăm să-l câştigăm", a mai spus oficialul CFR Cluj.

Partida dintre CFR Cluj şi Steaua Bucureşti se va disputa dumincă, de la ora 20.30, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj, în etapa a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici