Mureşan: M-am bucurat că am picat cu Roma

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi seară, că se bucură pentru că echipa campioană va juca din nou cu AS Roma în grupele Ligii Campionilor, însă a precizat că ar fi preferat grupa D, cu FC Barcelona şi Panathinaikos Atena.

15 afișări
Imaginea articolului Mureşan: M-am bucurat că am picat cu Roma

Mureşan: M-am bucurat că am picat cu Roma (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Mă bucur că am evitat grupele G şi A, cele mai grele ale competiţiei. Aş fi preferat grupa cu Barcelona şi Panathinaikos. E o grupă relativ echilibrată. Pentru echipele din urna a 4-a în orice grupă ar fi nimerit era la fel de greu. M-am bucurat că am picat cu Roma şi i-am spus lui Culio să dea două goluri din nou, la fel ca acum doi ani. Bayern Munchen este o mare forţă. Are jucători mari, te toacă şi te macină tot meciul. Noi ne putem compara cu Basel, suntem cam de acelaşi nivel. Sper la locul trei în grupă şi, cu puţină şansă, poate chiar la poziţia secundă. Bayern şi Roma asigură o reţetă financiară bună. Să joci pe Allianz Arena e un lucru extraordinar. Arpad Paszkany a locuit lângă Olympiastadion, fostul stadion al lui Bayern, deci va fi un meci special pentru el. Roma o să ne ia mult mai în serios decât acum doi ani, sunt sigur de asta", a declarat Mureşan.

Campioana României, CFR Cluj, va evolua în grupa E a Ligii Campionilor, alături de formaţiile Bayern Munchen (Germania), AS Roma (Italia) şi FC Basel (Elveţia), conform tragerii la sorţi de joi de la Monte Carlo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici