Mureşan: Mandorlini rămâne antrenorul echipei CFR Cluj

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei emisiuni televizate, că nu se pune problema demiterii tehnicianului Andrea Mandorlini, după rezultatul de egalitate, scor 2-2, din meciul cu Dinamo, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Mandorlini rămâne antrenorul echipei CFR Cluj

Mureşan: Mandorlini rămâne antrenorul echipei CFR Cluj (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Deocamdată, Mandorlini rămâne antrenorul echipei, el are contract până în vară", a spus Mureşan la Fanatik Show.

Oficialul clujean a menţionat că meciul CFR Cluj - Dinamo a fost unul interesant, dar că s-au comis greşeli de ambele părţi, el acuzând, de asemenea, unele decizii ale arbitrului Ovidiu Haţegan: "Au fost nişte gafe şi de o parte şi de alta, dar şi din partea arbitrului Haţegan. Eu cred că a fost 11 metri la acea fază (n.r. - în minutul 78, gazdele au solicitat lovitură de pedeapsă la intervenţia lui Dolha asupra lui Cristi Bud, însă arbitrul Ovidiu Haţegan a acordat corner)", a spus Mureşan.

Preşedintele CFR Cluj a apreciat, de asemenea, că este îngrijorător faptul că CFR Cluj a remizat în meciurile de pe teren propriu cu Steaua şi Dinamo, dar a precizat că echipa lui Mandorlini poate recupera punctele pierdute în următoarele partide, în care va întâlni adversari mai accesibili.

Formaţia CFR Cluj a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2 (0-1), în faţa echipei Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici