Mureşan: Meritam un egal la câte ocazii am avut

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi seară, că echipa sa merita un rezultate de egalitate la câte ocazii a avut în partida cu formaţia PSV Eindhoven, scor 0-1, din etapa a II-a a grupei K a Ligii Europa.

13 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Meritam un egal la câte ocazii am avut

Mureşan: Meritam un egal la câte ocazii am avut (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă prima repriză le-a aparţinut olandezilor, în a doua parte am dominat noi. Păcat că nu am scos măcar un egal, deoarece am avut multe ocazii. După meci m-am dus în vestiar şi i-am felicitat pe băieţi pentru felul cum s-au dăruit. A fost un meci frumos. Nu am văzut foarte bine faza din final, dar cred că se putea da penalti la Culio. Cel puţin 50 la sută erau circumstanţe, arbitrul ar fi fost acoperit de regulament. Dacă îl aveam şi pe Kone lângă Traore, sigur dădeam gol. Toate echipele din grupă au şanse la calificare, s-au disputat de abia două meciuri. Trebuie să obţinem cel puţin patru puncte în dubla cu Sparta Praga", a spus Mureşan la Gsp TV.

Formaţia CFR Cluj a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), meciul susţinut, joi seară, în deplasare, în compania echipei olandeze PSV Eindhoven, în etapa a doua a grupei K a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici