Mureşan: Nu aştept chiar aşa de mult să plec în Antalya

Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Gabriel Mureşan, a declarat, luni, că nu aşteaptă cu aşa mare interes cantonamentul din Antalya, deoarece lui mai mult îi place să stea pe acasă.

11 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Nu aştept chiar aşa de mult să plec în Antalya

Mureşan: Nu aştept chiar aşa de mult să plec în Antalya (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu Jindra sunt antrenamente ca la început de perioadă de pregătire, mai obositoare. Nu aştept chiar aşa mult să plec în Antalya. Mie îmi place mai mult să stau pe acasă", a spus Mureşan.

Gabriel Mureşan a precizat că "testul bicicletei" efectuat la vizita medicală nu i-a creat probleme deoarece este pregătit.

"Nu am kilograme în plus. Ieri aveam, dar azi sunt în regulă. Nu cred că mergea cântarul bine la stadion. Nu a fost greu la bicicletă pentru că suntem cât de cât pregătiţi", a adăugat Mureşan.

Campioana României, CFR Cluj, a efectuat, luni, vizita medicală la Dispensarul Clinic pentru Sportivi din cadrul Liceului "George Coşbuc".

La vizita medicală au fost jucătorii Sousa, Mureşan, Panin, Alcantara, Nuno Claro, Stăncioiu, Cadu, Manuel Jose, Dani, Viera, Bujor (CFR II), E. Kone, Y. Kone şi Traore Lacina, urmând ca restul lotului clujean să meargă la consultaţii marţi.

În primul cantonament din această iarnă, care va avea loc în Antalya, în perioada 15-30 ianuarie, vor face deplasarea şi noile achiziţii, uruguayenii Agustin Viana (25 de ani, de la Bella Vista Montevideo) şi Dario Flores (24 de ani, de la River Plate Montevideo).

Tot în această pauză competiţională, CFR l-a transferat şi pe atacantul sârb Rade Veljovici. Presa argentiniană a notat că CFR Cluj l-a transferat şi pe mijlocaşul argentinian Paolo Frangipane (29 de ani, Atletico Belgrano).

Citeşte şi:

Ales Jindra este noul antrenor al CFR Cluj

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici