Mureşan: Nu ne gândim încă la Champions League, ne gândim la Cupa României

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, sâmbătă, după ce echipa sa a devenit pentru a doua oară campioană a României, că jucătorii şi conducerea clubului nu se gândesc încă la meciurile din Liga Campionilor, ci la finala Cupei României, pe care clujenii o vor disputa cu FC Vaslui.

18 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Nu ne gândim încă la Champions League, ne gândim la Cupa României

Mureşan: Nu ne gândim încă la Champions League, ne gândim la Cupa României (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Acum ne gândim la Cupa României, pe care trebuie să o câştigăm. Încă nu ne gândim la Champions League, să luăm Cupa şi apoi ne vom gândi. Vrem echipe tari, Inter, Barcelona... Vrem o grupă tare, cu echipe de top din Europa. Vom face o sărbătoare, joi, 27 mai, după ce ne întoarcem de la Iaşi. Toată echipa merită felicitări, staful tehnic, administraţia, în frunte cu Arpad Paszkany. Mergem la Ceahlăul, trebuie să jucăm din onoare, dar ne gândim la Cupă deja", a spus Mureşan.

Întrebat dacă are vreun mesj pentr echipele contracandidatele CFR-ului la titlu, oficialul a răspuns: "Cu excepţia cuiva care se va retrage şi nu îi place modelul CFR pentru că nu e în stare (n.r. - probabil, preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu), ceilalţi să ia modelul CFR!"

Formaţia CFR Cluj a câştigat, pentru a doua oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de sâmbătă, scor 2-1, de pe teren propriu, cu Internaţional Curtea de Argeş, în etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I. CFR Cluj este calificată în finala Cupei României, urmând să-şi dispute trofeul, la 26 mai, la Iaşi, cu FC Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici