Mureşan: O decizie în privinţa lui Trombetta va fi luată în zilele următoare

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, la finalul partidei cu Chelsea Londra, că gruparea pe care o conduce nu i-a fost cu nimic inferioară vicecampioanei Angliei.

9 afișări
Imaginea articolului Mureşan: O decizie în privinţa lui Trombetta va fi luată în zilele următoare

Mureşan: O decizie în privinţa lui Trombetta va fi luată în zilele următoare

"Nu i-am fost inferiori lui Chelsea deloc. Pentru ei era foarte important acest meci, iar pentru noi era pentru onoare şi pentru a ieşi cu fruntea sus. Nu mă aşteptam să obţinem patru puncte, mă aşteptam la două, pentru că era o grupă atât de grea încât eram realişti", a spus Mureşan la GSP TV.

Iuliu Mureşan a menţionat că o decizie în privinţa antrenorului Maurizio Trombetta va fi luată în zilele următoare. "Vom încerca să luăm campionatul şi să avem în spate această experienţă. Nu ne-am făcut de râs. Liga Campionilor este o competiţie care te atrage şi în care vrei să fii tot timpul. Ne-a fost foarte greu în anumite partide din campionatul intern. Vom lua anumite măsuri şi vom îmbunătăţi lotul. Mâine-poimâine o să avem o analiză şi vom vedea, pentru că au fost câteva meciuri în care nu am fost mulţumit de atitudine", a completat Mureşan.

Citeşte şi

Trombetta: Am făcut un joc bun, mai mult nu puteam obţine

CFR Cluj a pierdut meciul cu Chelsea Londra, scor 1-2

AFP: Chelsea a reuşit o calificare "în durere" în faţa unei curajoase echipe CFR Cluj

AS Roma a învins Girondins Bordeaux, scor 2-0

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici