Mureşan: Până marţi vom lua cele mai bune măsuri

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, că până marţi vor fi luate "cele mai bune măsuri având ca scop îndreptarea urgentă a situaţiei", fără să confirme sau să infirme informaţiile privind demiterea antrenorului Ioan Andone.

10 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Până marţi vom lua cele mai bune măsuri

Mureşan: Până marţi vom lua cele mai bune măsuri (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu toate că s-au făcut investiţii masive atât la nivelul echipei, prin transferuri de valoare, cât şi în stadion, care, la ora actuală, este cel mai modern din ţară, din păcate, rezultatele sunt mult sub nivelul investiţiilor şi aşteptărilor noastre şi ale suporterilor. Ne cerem scuze, faţă de cei care ne sunt alături, pentru începutul slab de sezon şi vă asigurăm că până, cel târziu, marţi vom lua cele mai bune măsuri având ca scop îndreptarea urgentă a situaţiei", se precizează în comunicatul semnat de Iuliu Mureşan, în numele Consiliului de Asministraţie al CFR Cluj.

Mureşan asigură, în comunicat, că marţi vor fi oferite mai multe informaţii presei: "Vă rugăm să aveţi încredere şi să ne sprijiniţi în continuare pentru că performanţa construită la CFR în ultimii 6 ani, performanţă care este privită ca un fenomen în Europa, va avea continuitate. Facem apel şi către reprezentanţii presei ca până marţi să aibă răbdare şi înţelegere, iar atunci vom anunţa toate cele necesare".

Surse din anturajul conducerii clubului CFR, au precizat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că Ioan Andone a fost anunţat de Iuliu Mureşan prin telefon că va fi demis.

Campioana României, CFR Cluj, a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 0-0 cu Poli Iaşi şi a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie în Liga I. Ultima victorie în campionat a formaţiei CFR Cluj a fost obţinută în etapa a II-a, pe teren propriu, scor 2-0 cu Gloria Buzău, în urma autogolurilor lui Diogo '15 şi Tudose 79. În ultimele trei etape, formaţia antrenată de Ioan Andone a suferit două înfrângeri (0-1, la Bucureşti, cu Rapid, în etapa a III-a, şi 1-2, în deplasare, cu FC Vaslui, în etapa a V-a) şi a remizat, pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Craiova.

Sâmbătă dimineaţă, surse apropiate de CFR Cluj au anunţat că Ioan Andone a fost demis şi că ar urma să fie înlocuit în funcţia de antrenor principal de Francesco Guidolin sau de Javier Irureta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici